“ Beleef een verrassend leuke kampeervakantie hartje Veluwe op park Het Speulderbos “

Camping met buiten zwembad

Camping het Speulderbos beschikt over een verwarmd openlucht zwembad. Even lekker relaxen of gewoon een frisse duik. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u bij ons verblijft.

Openlucht zwembad

Buiten zwemmen? Glijbaan, kinderbad, zonneweide en ligstoelen maken ons verwarmd buitenbad (tot 24 graden Celsius) tussen mei en september tot een fantastische zomerattractie. Bij het bad vindt u een grote ligweide en kiosk waar u heerlijk van de zon kunt genieten.

Peuterbad

Het openlucht zwembad beschikt over een peuterbad.

Receptie

Bij de ingang van camping het Speulderbos ziet u de receptie. Ons enthousiaste team staat 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Naast de ontvangst van de gasten, kunt u bij ons terecht voor informatie over de diversiteit aan dierentuinen, musea, pretparken en gezellige plaatsen die de Veluwe u te bieden heeft. Er is een uitgebreide folderkast met folders uit de hele omgeving.

Draadloos WIFI internet

Over het hele park kunt u beschikken over een gratis internet verbinding.

Wasserette

Op het park vindt u een wasserettes met professionele was en droog machines.

Fietsverhuur

De bosrijke Veluwe heeft diverse fietsroutes uitgezet om van knooppunt tot knooppunt te fietsen via genummerde borden. Bij de knooppunten staat informatie over het netwerk in de regio. Alle toeristische fietspaden en rustige weggetjes zijn in kaart gebracht en met elkaar verbonden. U bepaalt dus zelf de gewenste fietsroute en afstand. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop!
In het dorp Garderen zijn diversen fietsverhuurpunten te vinden.

Animatie

Ons park is veel bezig met sportieve activiteiten. Zo worden er  voor jong en oud voetbaltoernooien, tennistoernooien, zwemvierdaagse en nog veel meer leuke activiteiten georganiseerd.  Vanuit onze horeca “Het Speulderhuisje” wordt een leuk programma gemaakt voor het (hoog)seizoen. Speurtochten door het bos, kleurwedstrijden, kinderbingo maar ook leuke thema feestjes. Iedere vrijdagavond is er voor de volwassenen klaverjassen en iedere zaterdagavond bingo. Ook is er een biljarttafel en zijn er dartborden. Kortom, op ons park hoeft niemand zich te vervelen!