Omgeving

“ Beleef een verrassend leuke kampeervakantie hartje Veluwe op park Het Speulderbos “

De natuur van Gelderland

De Veluwe kent een veelzijdig landschap. Van ruige bossen tot heidevelden en zandverstuivingen. Van kastelen tot historische monumenten en pretparken voor vermaak van een ieder.

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa maar heeft daarnaast ook de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Een ideale plek om lekker te recreëren. Wat voor u ook de reden mag zijn om de Veluwe te bezoeken, overal zult u de gastvrijheid en gemoedelijkheid ontdekken. Bekijk voor meer informatie ook de website van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Een actieve vakantie op de Veluwe

Op nog geen 500 meter afstand van Camping het Speulderbos vind je het spectaculaire Klimbos Garderen. Een geweldige activiteit voor jong en oud. Het Klimbos biedt vier verschillende parcoursen aan met geweldige obstakels en in verschillende hoogtes. Je hoeft hier geen ervaren klimmer voor te zijn om deze parcoursen af te leggen. Een ultieme beleving die u zeker niet mag missen!

Als enige klimbos in Nederland maakt Klimbos Garderen gebruik van een zogenaamd expoglider systeem. Met dit systeem zeker je je alleen bij de start en vervolgens hoef je het gehele parcours niet meer "om te zekeren". Hiermee zit je altijd vast aan de life-line, wel zo veilig voor jezelf en de kinderen! Door dit systeem mogen wij ons het veiligste klimbos van Nederland noemen, iets waar we erg trots op zijn!

Extra leuk is om je dag bij Veluwe Specialist Garderen te starten en vanaf hier bijvoorbeeld op de Mountainbike of elektrische step naar het klimbos te rijden. Zo beleef je een compleet dagje uit!

Voor iedereen die groter is dan 1.20 meter!