“ Beleef een verrassend leuke kampeervakantie hartje Veluwe op park Het Speulderbos “

mogelijkheden

Kamperen                                        Veluwechalet huren                           Chalet kopen                                       Feestlocatie huren

    

Familiebedrijf in hart en nieren

U logeert bij de familie Boswinkel/Cornewal die momenteel door de 3de generatie gerund wordt. Onze familie zal alles in werking stellen om uw vakantie en Veluwe beleving tot een succes brengen. Dit kenmerkt zich in een goed onderhoud van het park, vernieuwde faciliteiten en extra gratis services zoals Wi-Fi, animatie, sport en spel.

Midden in de natuur

Camping Het Speulderbos is een groenkleurende camping op de Veluwe in Gelderland, gelegen nabij het pittoreske dorpje Garderen. Bij camping Het Speulderbos (niet te verwarren met het gelijknamige hotel) kunt u kamperen op het mooiste plekje van de Veluwe. Ons Kampeerveld grenst direct aan de rand van het eeuwen oude Speulderbos, zo kunt u genieten van een heerlijke vakantie terwijl u omringt wordt door prachtige natuur.

Voor de liefhebbers genoeg keus

Bij de ingang van de camping beginnen diverse fiets- en wandelroutes (die gratis te verkrijgen zijn in de receptie) waar u naar hartenlust kunt genieten van de bosrijke omgeving. En voor als u even genoeg natuur heeft gezien, is er vanuit onze gezellige horeca ‘’het Speuderhuisje’’ leuke animatie voor jong en oud in vakantieperiodes en hoogseizoen. U kunt relaxen met een hapje en drankje bij het zwembad of een balletje slaan op de tennisbaan. Ook hebben wij een ruim aanbod koop- en huurchalets. Kortom op camping Het Speulderbos beleeft u de ultieme vakantie voor jong en oud.